Системна інтеграція

Системна інтеграція

Смарт Сінерджи є офіційним партнером провідних глобальних технологічних компаній, таких як Cisco, Fortinet, Huawei, Lenovo та інші. У складі нашої команди є сертифіковані інженери, які дозволять Смарт Сінерджи мати статус сертифікованого сервісного пвртнера по декільком напрямкам.

Наша команда фахівців допоможе успішно реалізувати ІТ потреби будь-якого бізнесу на всх етапах від розробки архітектури, посточання до впровадження та технічної підтримки. Ми маємо системний підхід і відповідаємо за впровадженя та фунціонування рішення в комплексі (мережа, безпека, обчислувальні потужності, зберігання данних, сервіси).

У своєму портфоліо ми маємо сотні реалізованих проектів, та десятки замовників, які довіряють нашій професійній команді.

Смарт Сінерджи – це ваш надійний партнер і провідник у світі сучасних складних технологій та інновацій. Наша команда фахівців надасть допомогу в оптимізації вашого бізнесу, шляхом інтеграції сучасних технологій для підвищення продуктивності, ефективності та конкурентоспроможності.

 

Інші Напрями

Infinity

FAQ

ХТО ТАКА SMART SYNERGY ?

+

ЯКІ ПОСЛУГИ НАДАЄ SMART SYNERGY ?

+

В ЯКИХ СФЕРАХ ПРАЦЮЄ SMART SYNERGY ?

+

ЯКИЙ ДОСВІД КОМАНДИ SMART SYNERGY ?

+
Smart Synergy